PARES... M'AJUDEU A FER-ME GRAN?


Hola papes,

portem uns dies a P3 i a poc a poc començo a aprendre a fer més coses sol, però necessito la vostra ajuda.

Sabeu? tinc un penjador amb la meva foto i el meu nom, i ja sé on penjar la jaqueta. Gràcies a què em poseu la beta gran la puc penjar jo solet i no he de demanar ajuda a la mestra, això m'agrada molt i em fa sentir una miqueta més gran!

Aquesta setmana comencem les classes de piscina i tot i que ja sé que vindran mamis i papis a ajudar-nos, a mi m'agradaria aprendre a fer-ho tot sol. Pels matins ja sé que tenim pressa i que heu d'anar a treballar, i jo a escola, però podríem practicar al vespre amb el pijama, i els caps de setmana, que no hem de córrer. Així els dies de piscina em puc anar canviant jo solet.
La tardor ja ha arribat i en pocs dies ja durem la bata tot el dia, de moment només ens  la posem pel menjador o per fer pintura però d'aqui poc ens la posarem només arribar a escola. Això de cordar botons és una mica complicat, menys mal que quan em poseu la bata a la motxilla ja la tinc descordada perquè sinó hauria de descordar-la, posar-me-la i després cordar-me-la. Gràcies papis, per pensar en mi. Ara hauríem de practicar una mica amb els botons, que et sembla si juguem amb la teva camisa a cordar i descordar? o amb el vostre pijama? pot ser molt divertit.


Gràcies papis, per ajudar-me a créixer.