RECUSOS: ACTIVITATS PER NENS DE 3 A 6 ANYS

Si esteu buscant jocs i activitats per fer amb infants de 3 a 6 anys, aquest és el vostre espai. 


Us proposem un seguit de webs amb jocs educatius, en alguns trobareu diverses àrees  (llengua, matemàtiques, entorn, música), en altres trobareu jocs com trencaclosques, memo, d'habilitat,... les teniu especificades per àrees de treball. Esperem que us sigui d'utilitat!

Anirem omplint aquest espai a poc a poc, de moment us avancem...

JOCS PER APRENDRE


EDU365: web molt completa on podeu trobar jocs, activitats de matemàtiques, de llengua, del cos, sobre l'entorn, de música i d'orientació.
CEIP DIPUTACIÓ: interessant i complet enllaç on trobareu activitats de matemàtiques, llengua, música, atenció, orientació temporal i espacial, treball del medi i molt més.
PBS KIDS: web en anglès on trobareu una mica de tot. Amb continguts per àrees curriculars i jocs diversos. Molt interessant per nens i nenes de P3 fins a P5.CHILDTOPIA: aqui teniu una amplia bateria d'activitats de matemàtiques, llengua, música, trencaclosques, comprensió oral i molt més. Molt interessant!


JUGUEM?


ORISINAL: Per aprendre a controlar el ratoí. Web per als més petits.   VIVAJUEGOS: per jugar aprenent, o simplement per jugar. Jocs d'habilitat, de vestir, d'aventura, de cotxes, de memòria, de decorar, d'estratègia i d'esports. Jocs amb el Bob esponja, la Dora, el Mickey, i molts més. També trobareu dibuixos per pintar.

    Web oficial de les TRES BESSONES: Els vostres petits o petites són fans incondicionals de les tres bessones? cliqueu a la foto i trobareu capítols, jocs, dibuixos per pintar i molt més!


CLAN TV: les tres bessones a Clan TV. Amb jocs, vídeos i dibuixos per pintar.


CLUB SUPER 3: amb jocs dels personatges del club, sèries, cançons,...  Adreçada a infants de 4 anys en davant.
UP TO TEN: web força completa amb jocs, contes, cançons, dibuixos per pintar,... Malgrat està en anglès és molt intuïtiva i fàcil d'entendre.APRENEM ..


ELS COLORS (clica a sobre del títol per accedir al web)

VEDOQUE: per jugar mentre els infants aprenen els colors.

ELS COLORS: joc molt senzill per aprendre els colors.
A LLEGIR

ENTRENA'T PER LLEGIR: per potenciar les habilitats lectores. Podeu escollir tres nivells


DESENVOLUPEM L'ATENCIÓ, LA MEMÒRIA, LA PERCEPCIÓ...EDUCAPEQUES: Web molt interessant per els més petits. Amb jocs específics per treballar l'atenció, la memòria, conceptes bàsics, la lògica, la percepció i l'audició i llenguatge.OT EL BRUIXOT: Jocs del còmic infantil Cavall Fort. Jocs de memòria i trencaclosques.